Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıhun yamanın ve erdemli ısının dünyaarı çıkmasını önlemek sinein kapının sapa sağ kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında dikkat edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem aksiyonlevinin yitirilmemesi derunin hem bile merdivenin yalnızca amacı muhtevain kullanılabilmesi ciğerin bu unsura ilgi edilmelidir.

Yangın bapları yangın simultane, binalarda taksimmler arası yangın intikalini muayyen bir hengâm aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine imkân sağlayan baplardır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangın Kapısı Nasıl Takılır? Her binanın iye olduğu düzlük ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar aracılığıyla dokumalmaktadır.

Yangın Bapsı asıl amacı insanoğluın zarar görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının öbür bölgelere yayılmasını dikilmek yürekin mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

Yangın kapısı montajı tamamen meraklı şekilde bünyelması müstelzim ve imalatta doğru dürüst şekilde ortaya çıkan üründe teltik yapılmaması müstelzim bir çalışmalemdir.

Kapının estetik mimarisı ve istem edilen aksesuarların tasarrufı ederı doğruca olarak etkilemektedir.

"Bayraklı'nın yeşilini baştan sahip olmak ve vatandaşlarımızın tüm gereksinimlerinı telafi etmek kucakin elimizden geleni yapacağız"

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 entegrasyon katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil cereyan etmek; dayanıklı, bediiyat kapılara en yaraşıklı fiyatlarla iye olmak derunin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden enstantane selen alabilirsiniz.

Yangına dayanıklı bapların balkon kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu mertebe bedduaşap kapının yasak olması karınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını avluımızın önemli bir parçası haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Kullanılacak can nüshası 100 kişyerinde aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış kapılarında PUSH Pas yahut PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin Yangın Merdiveni Kapısı olmanızı salık ederiz. 

Report this wiki page