Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik derunin yeğleme edilir.

Tamlanan merdivenler genel anlamda konstrüksiyonnın özlelliğine göre dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri negatif bir hikâye takkadak yapı deruninden amelî ve güvenli kaçışın sağlanması derunin örgülırlar. Meşru olarak da her konstrüksiyonda bulunması zorunludur.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin cepheı silsile opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik grup ile daha pıtrak tasarruf esenlanabilir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı dosdoğru itilerek kapının kolay açılmasını sağlayan Panik Kol gestaltsında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat nispeten fonksiyonel ve tam olmalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında yaman ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. çoklukla metal veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın Bapsı Infaz Amacı Yangın kapılarının üretim amacı beşer sağlamlığını koruyup yangın ve esrar doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın ve evgin gidişat anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da rapor edilen bu branş temelı modellerde uygun kapı koluna kabil. 

Kötü sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Evgin çıkış kapısı ismi ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı mimarida bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Taliıcı gereç dâhilermeyen ve yanıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, taliıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, akarsu sprey ve benzeri öteki kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere Yangın kapısı istanbul fiyatı yağmurlama sistemi bünyelmayabilir.

Bu baplar temel olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır yetişmek üzere iki gruba ayrılır.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve alışverişaretler kullanılır.

Report this wiki page